Nieuws

Hier vindt u info en nieuwigheden over onze B&B Casa Encantada:

het weer

op dit moment -voorjaar 2022 – ligt de temperatuur tussen de 20 en 27º.

Zie : https://www.tempo.pt/boliqueime.htm

nieuwigheden

  • Corona-virus: Reisadviezen Ministerie van Buitenlandse Zaken)
  • Wij zijn een kleinschalige B&B, die op een groot grondstuk ligt. Veel ruimte dus en daardoor automatisch veel afstand en privacy. Volgens ons een veilige omgeving, zeker in deze tijd.
  • Het ontbijt wordt zoveel mogelijk buiten geserveerd met ruime afstand tot andere gasten of indien gewenst privé op de kamer.
  • We hebben drie grote kamers met eigen badkamer in het hoofdgebouw en één zelfstandige studio bij het zwembad. Deze kunnen geboekt worden. Stuur ons a.u.b. een email: info@bbalgarve.eu
  • De studio bij het zwembad is boekbaar voor minimaal 6 nachten, de kamers voor minimaal 3 nachten! Daardoor hebben we minder vaak nieuwe gasten en verminderen we een mogelijk besmettingsgevaar zoveel mogelijk.
  • We zijn aan de slag gegaan met een aantal vernieuwingen.
  • De nieuwe entree is bijna klaar. En op korte termijn beschikken we over een aparte buitenkeuken voor de gasten waar zij ook tv kunnen kijken!
  • Door de omstandigheden hebben we veel tijd gehad om de afwerking van het terrein en het huis te verbeteren. Het ziet er dan ook weer prachtig uit. Op delen van het terrein laten we de wilde bloemen en planten ongemoeid voor de vele insecten en vooral de bijen.
studio bij het zwembad
nieuwe trap naar natuurterras

Reviews en Tips

Wij doen ons uiterste best om iedereen een zo fijn en relaxed mogelijke tijd bij ons te laten hebben. Natuurlijk kun je het beste zelf ervaren wat het is om een keer op deze mooie locatie geweest te zijn en van onze omgeving en het huis gebruik te maken.

De reviews van de meeste van onze gasten resulteren tot dusverre in een hoge waardering, hetgeen voor ons betekent dat we op een goede manier bezig zijn. We houden ons natuurlijk altijd aanbevolen voor goede tips.

Bij Booking.com en op Tripadvisor zijn reviews en foto’s te zien van gasten.

Hierboven zie je de bloesem van de Amandelboom, meestal al vroeg in februari. Iets later komen daar heel veel wilde bloemen bij op ons landgoed, waaronder de vele soorten wilde orchideeën. Het voorjaar is voor de natuurliefhebbers de mooiste tijd.