Nieuws

Hier vindt u info en nieuwigheden over onze B&B Casa Encantada:

het weer

op dit moment – februari 2021 – ligt de temperatuur tussen de 15 en 21º.

Zie : https://www.tempo.pt/boliqueime.htm

nieuwigheden

  • Corona-virus: Voorlopig hebben wij geen kamers open in afwachting van de verbetering van de gezondheidssituatie en de reisadviezen. (zie: reisadviezen Ministerie van Buitenlandse Zaken)
  • Wij zijn een kleinschalige B&B, die op een groot grondstuk ligt. Veel ruimte dus en daardoor automatisch veel afstand en privacy. Daardoor een veilige omgeving, zeker in deze tijd.
  • We hebben drie grote kamers met eigen badkamer in het hoofdgebouw en één zelfstandige studio bij het zwembad. Vanaf april 2021 kunnen deze geboekt worden. Stuur ons a.u.b. een email: info@bbalgarve.eu
  • De studio bij het zwembad is boekbaar voor minimaal 7 dagen, de kamers voor minimaal 3 dagen! Daardoor hebben we minder nieuwe gasten en verminderen we een eventueel besmettingsgevaar zoveel mogelijk.

  • In de loop van 2020 zijn we aan de slag gegaan met de vernieuwing van de entree. De nieuwe bestrating is nu klaar.
  • Door de omstandigheden hebben we veel tijd om de afwerking van het terrein en het huis te verbeteren.
studio bij het zwembad

Reviews en Tips

Wij doen ons uiterste best om het iedereen naar de zin te maken. Natuurlijk kun je het beste zelf ervaren wat het is om een keer op zo’n mooie locatie geweest te zijn en van onze omgeving en het huis gebruik te maken.

De reviews van de meeste van onze gasten resulteren tot dusverre in een hoge waardering, hetgeen voor ons betekent dat we op een goede manier bezig zijn. We houden ons natuurlijk altijd aanbevolen voor goede tips.

Bij Booking.com en op Tripadvisor zijn reviews en foto’s te zien van gasten.

Hierboven zie je de bloesem van de Amandelboom, meestal al vroeg in februari. Iets later komen daar heel veel wilde bloemen bij op ons landgoed, waaronder de vele soorten wilde orchideeën. Het is voor de natuurliefhebbers de mooiste tijd.